recensies

Twijfel je nog over het boeken van een fotoshoot? Of wil je gewoon weten hoe andere mensen het hebben ervaren? Neem dan een kijkje op deze pagina. Hier verzamel ik enkele reviews van mensen die eerder een shoot bij mij hebben gedaan. Meer reviews zijn te vinden via Google of op Facebook. 

Wil je graag een review schrijven? Dat kan, dat waardeer ik zelfs enorm! Deze kan ook gedeeld worden via Google of Facebook. Wie weet licht ik jouw review ook uit op mijn website! 

Toos

"In één woord SUPER! Lysan neemt alle tijd om de foto's te maken en weet precies waar de mooiste plaatjes geschoten moeten worden!

Enorm blij met het fantastische resultaat wat ze geleverd heeft! Op de foto is echt onze hond te zien! 

Aanrader!"

 

~ Ivo van den Bogaard

 

 

 

 

Duke

"Met onze puppy Duke een fotoshoot gehad; Lysan weet heel goed hoe ze met hondjes om moet gaan en ze mooi op de foto te krijgen. Toen we de foto's zagen hadden we echt een WAUW effect! Het riempje is mooi weggewerkt en Duke kijkt overal mooi in de camera. We zijn enorm tevreden en raden iedereen Pupparazzi aan."

 

~ Dian en Michael

 

 

 

 

Coco

"Hele leuke foto's ontvangen van onze Chow puppy Coco! Heeft Lysan heel goed gedaan voor zo'n eigenwijze hond vol karakter. Heel erg tevreden over het eindresultaat!"

 

 

 

~ Ellis van Aert

 

 

 

 


Benthe

"Vanmorgen vroeg uit de veren met onze lieve Benthe om een shoot te doen met de krokussen die nu volop in bloei staan. Wat was het leuk, en wat weet Lysan goed hoe ze je hond op de foto moet krijgen. Met een beetje geduld kregen we Benthe zelfs zover om met haar pootjes op de boomstam te blijven staan. De foto's zijn geweldig!

 

 

 

 

 

 

~ Davina Baaten - van 't Hoff

 

 

 

Jax

"Ik twijfelde over het weer, de sneeuw was net aan het dooien, veel nat en blubber, maar ze weet de beste plekken te vinden. Geen nat en blubber, maar een mooie plek met nog wat sneeuw zelfs. Ze geeft goede aanwijzingen hoe je het best je hond kan plaatsen en zorgt dat hij op die plaats komt. Wij zijn echt superblij met onze foto's!!!"

 

~ Daniëlle Kon - Takx

 

 

 

 

Juupke

"Fotografe die rustig is en het geduld heeft om te wachten tot de hond doet wat er verwacht wordt en op het juiste moment de foto te maken. 

- Locatie naar wens

- Lysan geeft goed instructies en tips waardoor de hond niet eens in de gaten heeft dat hij gefotografeerd wordt, maar zelfs volop kan spelen en geniet van de shoot (na een uur was hij nog steeds even enthousiast)

- En oké het was vroeg uit de veren, maar de belichting voor de foto's was prachtig met de opkomende zon, super tevreden met het resultaat!"

 

 

~ Nancy Michielsen

 

 

 

Whiskey

"Lieve Lysan, wat zijn de foto's ontzettend mooi geworden! Ondanks dat mijn kleine kater het buiten ontzettend spannend vond, wist je alsnog echt prachtige foto's te maken! Bedankt voor je enthousiasme, geduld en creativiteit!"

 

 

 

~ Charlotte van den Broek

 

Meilo

"Inmiddels hebben we 4 shoots (2 gewone en 2 minishoots) bij Lysan gedaan met 3 verschillende honden. Lysan weet iedere hond op zijn of haar manier perfect op de foto te krijgen! Inmiddels is ze dan ook onze vaste hondenfotograaf. 

Ben je op zoek naar iemand die jouw hond(en) prachtig op beeld kan vastleggen, terwijl de hond (en baasjes) gerespecteerd en begeleid worden? Dan zit je bij Pupparazzi fotografie helemaal goed! 

Nogmaals bedankt Lysan, en tot de volgende keer!"

 

 

 

~ Anne-Louise de Muijnck

 

 

 

Nukky & Charly

"Een pup en een puber.. Ga er maar aan staan. Maar Lysan weet waar ze mee bezig is, en levert prachtige foto's af. Heel tevreden!"

 

 

 

  

 

~ Maryska Nollen

 


Chase

"Lysan heeft een hart van goud, is lief voor de dieren die voor haar camera staan en heeft heel veel geduld, met als resultaat prachtige foto's! Ze denkt met je mee, komt afspraken na en niks is te gek. Zeker een aanrader!'" 

 

 

 

 

~ Angelique Jaspers

 

 

 

Milo

"Wij hebben voor Lysan gekozen, omdat we enthousiast werden van haar portfolio, wat er super professioneel uitzag. na het eerste contact tot het aanbieden van de foto's, is het fijn om met Lysan te werken. Goede adviezen en haar manier van werken, met ons en onze hond Milo was erg fijn. Lysan heeft onwijs veel geduld en dat zie je dan ook terug in de foto's. Wij raden Pupparazzi fotografie zeker aan!"

 

~ Nico Mathijssen

Joey

"Geweldig leuke shoot gehad tijdens een avondwandeling met Lysan. We hebben gezellig gekletst terwijl Joey zijn beste kant liet zien voor de camera, als een waar fotomodel! Lysan is professioneel en geïnteresseerd in het model. De foto's zijn naar verwachting supermooi geworden. Dank je wel Lysan!"

 

 

~ Anky Hendrikx

 


Justice & Noble

"Justice & Noble zijn mijn steun en toeverlaat, mijn Clini ... Doggy Clowns in een zware periode. Lysan heeft deze speciala, waardevolle band mooi weten vast te leggen! Ik ben enorm dankbaar dat zij op ons pad is gekomen. Ze weet zich in te leven, is creatief en heeft de rust en het geduld, wat wel 2 sleutelwoorden zijn denk ik, om met zowel dieren áls mensen samen te werken. Lysan, nogmaals ontzettend bedankt!"

 

~ Monique van Oosterhout

Abbey

"Recent een fotoshoot op het strand gehad met mijn bijna 5 maanden oude pup. Ik had het achteraf veel eerder moeten doen! Lysan is heel lief, en heeft zoveel geduld... Abbey kan niet los en blijft nog niet lang staan of zitten op commando, en soms duurde het even voordat ze aandacht had omdat de omgeving erg interessant was, maar dat maakte allemaal niet uit. Geduld loont, want de foto's zijn supermooi geworden. Zo blij mee!"

 

~ Monique Zeegers

 

Daantje

"Afgelopen zaterdag heeft Lysan onze 10 weken oude pup Daantje gefotografeerd. Wat hebben we ervan genoten! Lusan weet hoe ze met puppy's om moet gaan, is geduldig en enthousiast en heeft oog voor mooie plekjes. De foto's zijn super mooi geworden, alsof Daantje zo uit een sprookje is komen lopen! Aanrader!"

 

 

 

~ Kristel van Dijk