recensies

Twijfel je nog over het boeken van een fotoshoot? Of wil je gewoon weten hoe andere mensen het hebben ervaren? Neem dan een kijkje op deze pagina. Hier verzamel ik enkele reviews van mensen die eerder een shoot bij mij hebben gedaan. Meer reviews zijn te vinden via Google of op Facebook. 

Wil je graag een review schrijven? Dat kan, dat waardeer ik zelfs enorm! Deze kan ook gedeeld worden via Google of Facebook. Wie weet licht ik jouw review ook uit op mijn website! 

Toos

"In één woord SUPER! Lysan neemt alle tijd om de foto's te maken en weet precies waar de mooiste plaatjes geschoten moeten worden!

Enorm blij met het fantastische resultaat wat ze geleverd heeft! Op de foto is echt onze hond te zien! 

Aanrader!"

 

~ Ivo van den Bogaard

 

 

 

 

Bessy

"Spontaan, vrolijk, geeft snel antwoord, heeft een goede kijk op een mooie plek voor jouw huisdier. Is snel met leveren van de fotoshoot galerij. Prachtige foto's voor een eerlijke prijs. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Lysan, het resultaat is echt SUPER mooi!!"

 

~ Susan

 

 

 

 

Coco

"Hele leuke foto's ontvangen van onze Chow puppy Coco! Heeft Lysan heel goed gedaan voor zo'n eigenwijze hond vol karakter. Heel erg tevreden over het eindresultaat!"

 

 

 

~ Ellis van Aert

 

 

 


Benthe

"Vanmorgen vroeg uit de veren met onze lieve Benthe om een shoot te doen met de krokussen die nu volop in bloei staan. Wat was het leuk, en wat weet Lysan goed hoe ze je hond op de foto moet krijgen. Met een beetje geduld kregen we Benthe zelfs zover om met haar pootjes op de boomstam te blijven staan. De foto's zijn geweldig!

 

 

 

 

 

 

~ Davina Baaten - van 't Hoff

 

 

 

 

Jax

"Ik twijfelde over het weer, de sneeuw was net aan het dooien, veel nat en blubber, maar ze weet de beste plekken te vinden. Geen nat en blubber, maar een mooie plek met nog wat sneeuw zelfs. Ze geeft goede aanwijzingen hoe je het best je hond kan plaatsen en zorgt dat hij op die plaats komt. Wij zijn echt superblij met onze foto's!!!"

 

~ Daniëlle Kon - Takx

 

 

 

 

Juupke

"Fotografe die rustig is en het geduld heeft om te wachten tot de hond doet wat er verwacht wordt en op het juiste moment de foto te maken. 

- Locatie naar wens

- Lysan geeft goed instructies en tips waardoor de hond niet eens in de gaten heeft dat hij gefotografeerd wordt, maar zelfs volop kan spelen en geniet van de shoot (na een uur was hij nog steeds even enthousiast)

- En oké het was vroeg uit de veren, maar de belichting voor de foto's was prachtig met de opkomende zon, super tevreden met het resultaat!"

 

~ Nancy Michielsen

 

 

 

 

Pruppel

"Afgelopen weekend heeft Pruppel haar tweede fotoshoot gehad bij Lysan. En dit gaan we zeker nog veel vaker doen, het was voor herhaling vatbaar. Ze maakt zulke mooie foto's en weet welke plek de juiste plek is om mooie foto's te maken."

 

 

 

~ Cherise Willemsen

Guusje

"Hele goede, geduldige fotografe, weet de leuke plekjes! En kan erg goed met honden overweg. Maakt erg mooie foto's, super blij mee. Absoluut een aanrader!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~ Daphne van Hooijdonk - Fossen

 

 

 

 

Suus

"Lysan is een lieverd. Ze had heel veel geduld met Suus. De foto's zijn echt top! Als Suus wat groter is laat ik haar weer door Lysan op de gevoelige plaat leggen."

 

 

 

 

~ Els van Gool - Dammer

 


Chase

"Lysan heeft een hart van goud, is lief voor de dieren die voor haar camera staan en heeft heel veel geduld, met als resultaat prachtige foto's! Ze denkt met je mee, komt afspraken na en niks is te gek. Zeker een aanrader!'" 

 

 

~ Angelique Jaspers

 

 

 

Otis

"Vandaag een fotoshoot gehad van onze Labrador Otis bij Lysan. Gezellig en ongedwongen. Otis vond het ook leuk. Super mooi resultaat! Dank je wel Lysan."

 

 

 

 

~ Carla Kamermans

Nala

"Van de week heeft Lysan onze 9 weken oude pup Nala op de foto gezet. Ondanks dat Nala nog niet goed stil kan zitten, zitten er prachtige foto's bij! Heel blij mee, bedankt Lysan!"

 

 

 

~ Yvonne van Persie


Justice & Noble

"Justice & Noble zijn mijn steun en toeverlaat, mijn Clini ... Doggy Clowns in een zware periode. Lysan heeft deze speciala, waardevolle band mooi weten vast te leggen! Ik ben enorm dankbaar dat zij op ons pad is gekomen. Ze weet zich in te leven, is creatief en heeft de rust en het geduld, wat wel 2 sleutelwoorden zijn denk ik, om met zowel dieren áls mensen samen te werken. Lysan, nogmaals ontzettend bedankt!"

 

~ Monique van Oosterhout

Buddy

"Afgelopen maandag een super leuk shoot gehad met Buddy bij Pupparazzi. Het was echt super leuk! Ze besteed alle tijd aan de perfecte foto en heeft enorm veel geduld! Ze laat je hond lekker zijn ding doen en heeft een groot hart voor de hond, dat merk je aan alles! Hartstikke bedankt namens mijn moeder, mijn vader, Buddy en mij!"

 

 

 

~ Kelly Koks 

Sem

"Wat een engelengeduld heeft Lysan met Sem gehad. Het lijkt me ook zo lastig om zo'n jonge pup als hem vast te leggen op beeld, maar ze wist van de momenten gebruik te maken. Sem vond haar ook helemaal geweldig! Nu nog even wachten op het eindresultaat, wat zijn we benieuwd! Al hebben we er alle vertrouwen in dat het hele mooie foto's gaan zijn. Bedankt Lysan, en tot in de toekomst."

 

 

~ Gaby de Wit