recensies

Twijfel je nog over het boeken van een fotoshoot? Of wil je gewoon weten hoe andere mensen het hebben ervaren? Neem dan een kijkje op deze pagina. Hier verzamel ik enkele reviews van mensen die eerder een shoot bij mij hebben gedaan. Meer reviews zijn te vinden via Google of op Facebook. 

Wil je graag een review schrijven? Dat kan, dat waardeer ik zelfs enorm! Deze kan ook gedeeld worden via Google of Facebook. Wie weet licht ik jouw review ook uit op mijn website! 

Chase

"Lysan heeft een hart van goud, is lief voor de dieren die voor haar camera staan en heeft heel veel geduld, met als resultaat prachtige foto's! Ze denkt met je mee, komt afspraken na en niks is te gek. Zeker een aanrader!'" 

 

~ Angelique Jaspers

 

 

 

Otis

"Vandaag een fotoshoot gehad van onze Labrador Otis bij Lysan. Gezellig en ongedwongen. Otis vond het ook leuk. Super mooi resultaat! Dank je wel Lysan."

 

~ Carla Kamermans

Duvel

"Super service, altijd práchtige foto's!"

 

~ Jeffrey van den Broek


Justice & Noble

"Justice & Noble zijn mijn steun en toeverlaat, mijn Clini ... Doggy Clowns in een zware periode. Lysan heeft deze speciala, waardevolle band mooi weten vast te leggen! Ik ben enorm dankbaar dat zij op ons pad is gekomen. Ze weet zich in te leven, is creatief en heeft de rust en het geduld, wat wel 2 sleutelwoorden zijn denk ik, om met zowel dieren áls mensen samen te werken. Lysan, nogmaals ontzettend bedankt!"

 

~ Monique van Oosterhout

Buddy

"Afgelopen maandag een super leuk shoot gehad met Buddy bij Pupparazzi. Het was echt super leuk! Ze besteed alle tijd aan de perfecte foto en heeft enorm veel geduld! Ze laat je hond lekker zijn ding doen en heeft een groot hart voor de hond, dat merk je aan alles! Hartstikke bedankt namens mijn moeder, mijn vader, Buddy en mij!"

 

 

~ Kelly Koks 

Sem

"Wat een engelengeduld heeft Lysan met Sem gehad. Het lijkt me ook zo lastig om zo'n jonge pup als hem vast te leggen op beeld, maar ze wist van de momenten gebruik te maken. Sem vond haar ook helemaal geweldig! Nu nog even wachten op het eindresultaat, wat zijn we benieuwd! Al hebben we er alle vertrouwen in dat het hele mooie foto's gaan zijn. Bedankt Lysan, en tot in de toekomst."

 

~ Gaby de Wit