Over mij


 

Mijn naam is Lysan Martens, 31 lentes jong en het gezicht achter Pupparazzi fotografie. Mijn liefde voor honden is vele male ouder dan de liefde voor fotografie.

 

Toen ik in 2014 mijn eerste spiegelreflexcamera kreeg, begon ik natuurlijk met uittesten op de hond. En op de hond van de buren. En die van vrienden, familie, kennissen.. En zo is het balletje gaan rollen. Inmiddels ben ik (mede door verschillende cursussen en workshops) uitgegroeid tot professioneel hondenfotograaf. 

 

Na 10 jaar gewerkt te hebben in een hondenpension (waar mijn passie voor honden alleen maar werd versterkt), heb ik in oktober 2021 de stap kunnen maken om fulltime te gaan fotograferen. Van je hobby je werk maken, mijn droom volgen! 

En thuis? Ja, daar zitten dan weer 5 hondjes op mij te wachten om leuke dingen te gaan doen. Onder andere staan ze natuurlijk vaak model (met name Kenzi), maar in mijn vrije tijd ben ook ik met honden bezig. Soms vraag ik me wel eens af hoe ik in mijn volgend leven op deze aarde terug zal komen. Hoewel ik niet denk dat daar veel twijfel over mogelijk is. 

 

Wil je meer weten over mij? Meer weten over een shoot of gewoon vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op. 

 

Veel liefs, 

Lysan

 

 

 

Ps. De foto's op deze pagina zijn gemaakt door mijn lieftallige collega Foscofotografie - Lotte van Alderen