Over mij


 

 

 

‘Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met honden. Waar we ook kwamen, als er een hond in de buurt kwam, dook ik er meteen op af. Ook met de hond thuis was ik altijd aan de gang. Trucjes aanleren, wandelingen maken en natuurlijk alles vastleggen (toen nog wel met een ‘ouderwets mobieltje’ maar het begin is gemaakt). 

Het is dan ook niet zo vreemd dat ik me in mijn opleiding ben gaan richten op dieren. Het liefst deed ik iets met honden, maar heb door verschillende stages overal wel aan geproefd. Ondertussen had ik een bijbaantje gevonden in (hoe kan het ook anders) een hondenpension. Zo mogelijk is daar mijn passie voor honden alsmaar gegroeid. 

Inmiddels ben ik al verschillende jaren werkzaam in dit pension, en heb ik van mijn bijbaantje (wat tevens mijn hobby was) mijn werk kunnen maken. Dag na dag geniet ik met volle teugen van dit beroep! 

 

Maar toen.. Ik kreeg mijn eerste spiegelreflexcamera in handen. Ik was vooraf eigenlijk nooit echt veel met fotografie bezig geweest, maar heb het altijd al wel interessant gevonden. Hoe verrassend is het dat ik deze camera ging uittest op (jawel) onze hond! Later ook op de hond van de buren, familie, vrienden, collega’s en kennissen. Toen wist ik het zeker: hier ga ik mee verder! Ik was op Facebook al lid van verschillende pagina’s gericht op dieren- en hondenfotografie. Dát wilde ik ook gaan doen! Van die prachtige plaatjes schieten waar je eigenlijk geen reactie op kunt geven omdat je sprakeloos bent. Een foto waar je naar blijft kijken, en die je steeds weer terughaalt. Een foto die je raakt! 

 

 

 

 

Ik ben steeds meer gaan oefenen en heb inmiddels verschillende cursussen gevolgd, specifiek gericht op hondenfotografie. Ik heb gelijk een naam bedacht, een Facebookpagina aangemaakt en ik wilde een website. Pupparazzi Fotografie is officieel 3 april 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. 

 

 

Wil jij een blijvende herinnering aan je trouwe viervoeter? Aarzel niet, en neem gerust vrijblijvend contact met me op. 

 

Veel plezier op mijn website!’

 

Liefs,

 

Lysan