bijzondere modellen gezocht voor een boekpublicatie!

 

Honden met een handicap of afwijking; ik heb er een enorme zwak voor. Veel mensen vinden ze zielig, of 'imperfect'. Maar honden met een zogenaamd rugzakje kunnen juist laten zien dat het leven alsnog leuk kan zijn! Zij laten zien hoe groot het aanpassingsvermogen en de doorzettingskracht is. En hoe zij kunnen genieten van het leven, al dan niet met de nodige aanpassingen.

 

Om die reden ben ik begonnen aan mijn project: het publiceren van een boek met allerlei verschillende honden en een grote diversiteit aan afwijkingen of handicaps. En dit kan van alles zijn; oog- of pootamputaties, verlamming, honden in een rolstoel of met een brace, een hazenlip of andere vergroeiing. Zolang de afwijking maar zichtbaar is, want als hondenfotograaf wil ik dat voornamelijk de foto's het verhaal gaan vertellen. 

 

Het doel van het boek is echt om mensen te laten zien hoe vrolijk, optimistisch en gelukkig deze honden zijn. En dat ze 'gewoon' hond kunnen én willen zijn. Iets wat wij als eigenaar van een 'gehandicapte' hond al weten, maar wat voor buitenstaanders vaak heel anders wordt gezien. Tijd om daar verandering in te brengen!

 

Heb jij een hond met een handicap of afwijking? En lijkt het je wat om mij te helpen met het ontwikkelen van mijn boek? Stuur me dan een mail met wat informatie een foto naar pupparazzi@outlook.com en wie weet zien wij elkaar binnenkort!

 

 

Op dit moment heb ik voldoende oog- en pootamputaties. Ik ben nog wel op zoek naar allerlei diverse andere afwijkingen. En vooral ook honden die bepaalde hulpmiddelen hebben (denk aan braces, harnassen, anti-stoot tuigjes voor blinde honden enzovoorts) zijn nog zeer welkom, evenals zichtbare vergroeiingen (als dan niet ontstaan na een operatie of ingreep). Heb je een ander soort afwijking of handicap? Stuur me zeker even een mailtje of berichtje, dan kijken we samen even wat de mogelijkheden zijn.