bijzondere modellen gezocht voor een boekpublicatie!

 

Honden met een handicap of afwijking; ik heb er een enorme zwak voor. Veel mensen vinden ze zielig, of 'imperfect'. Maar honden met een zogenaamd rugzakje kunnen juist laten zien dat het leven alsnog leuk kan zijn! Zij laten zien hoe groot het aanpassingsvermogen en de doorzettingskracht is. En hoe zij kunnen genieten van het leven, al dan niet met de nodige aanpassingen.

Om die reden ben ik begonnen aan mijn project: het publiceren van een boek met allerlei verschillende honden en een grote diversiteit aan afwijkingen of handicaps. En dit kan van alles zijn; oog- of pootamputaties, verlamming, honden in een rolstoel of met een brace, een hazenlip of andere vergroeiing. Zolang de afwijking maar zichtbaar is, want als hondenfotograaf wil ik dat voornamelijk de foto's het verhaal gaan vertellen.

Heb jij een hond met een handicap of afwijking? En lijkt het je wat om mij te helpen met het ontwikkelen van mijn boek? Stuur me dan een mail met wat informatie een foto naar pupparazzi@outlook.com en wie weet zien wij elkaar binnenkort voor een gratis shoot!

 

LET OP!! 

Op dit moment heb ik voldoende oog- en pootamputaties. Ik ben nog wel op zoek naar allerlei diverse andere afwijkingen. En vooral ook honden die bepaalde hulpmiddelen hebben (denk aan rolstoelen, braces, schoenen, harnassen, anti-stoot tuigjes voor blinde honden enzovoorts) zijn nog zeer welkom!