Hallo BLOG!

Hallo BLOG! Of hallo Kenzi?

Mijn allereerste BLOG... Hoe ga je dat nu beginnen? Laten we eens beginnen met een soort voorstelrondje.. Voordat ik mezelf voorstel, eerst Kenzi! 

 

Als hondenfotograaf is niets zo fijn dan wanneer je een eigen model hebt waar je werkelijk álles mee kunt doen. Ik krijg dan ook veel reacties van mensen die vol verbazing altijd de foto's van Kenzi bekijken. "Hoe krijg je het toch voor elkaar?" is een vraag die vaak gesteld wordt. Eigenlijk is het helemaal niet zo ingewikkeld.. Kenzi is van pups af aan bij mij, en vanaf dat moment heb ik natuurlijk veel foto's van haar gemaakt (duhhh). Het commando 'blijf' is dan het ook het allereerste dat ze geleerd heeft. Toen ze met 8 weken bij mij kwam, ging ze vaak al vanzelf zitten (en héél schattig kijken). Met het commando 'blijf', wat ze heel snel opgepikt heeft, was het modellenwerk zo gestart. Daarna zijn we andere commando's gaan aanleren. Veel mensen denken dat Kenzi een hele truckendoos heeft aan commando's, maar eigenlijk is dat helemaal niet zo. Zitten en liggen kan ze heel goed. Het commando 'plat' waarbij ze met haar hoofd plat op de grond gaat liggen kent ze heel goed (die heb ik er zelf enorm ingestampt hihi). Maar buiten dat zijn er eigenlijk weinig commando's. Ik ben nu bezig om haar op commando te laten staan en op afstand te laten zwaaien met één pootje. Het voordeel is dat Kenzi het commando 'blijf' wél op veel manieren kan doen. Dus als ze toevallig gaat staan en ik geef haar het commando 'blijf', dan blijft ze staan. Maar ze kan dus niet staan op commando. Oké, nu gaat het toch wat ingewikkelder klinken dan dat het is... Oeps! 

 

Daarnaast is het heel fijn dat Kenzi het poseren echt héél leuk vindt! Ik fotografeer altijd op een positieve manier. Voor Kenzi betekent dat: koekjes, veeeeel koekjes! En dat maakt het voor haar ook leuk. Het is inmiddels zelfs zo gek dat wanneer we aan het shooten zijn samen, zij al bijna zelf haar plekjes uitkiest en automatisch gaat poseren. Al met al: een heerlijk model om mee te werken! En het voordeel is dat Kenzi ook gewoon van nature een schattig uiterlijk heeft. Ja ik weet het, dat zegt iedere baas of zijn/haar hond,.. Maar Kenzi is écht de allerbeste, allerliefste en állerknapste! 

 

Heb je vragen over Kenzi? Laat het me dan gerust weten! 

Of volg haar eventueel op haar eigen Instagram account (@kenzi_the_cavalier).

 

Liefs, Lysan

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Ingrid van Nielen (maandag, 28 december 2020)

    Ziet er leuk uit Lysan!!

  • #2

    Rinske van Beers (maandag, 28 december 2020 21:22)

    Wat leuk geschreven. En inderdaad het is een prachtmodel�