diensten

fotoshoot hond

€95,- (fotoshoot voor 1  hond). Hierbij zijn 4 digitale bestanden op groot formaat zonder logo inbegrepen. 

€135,- (fotoshoot voor 2 honden). Hierbij zijn 6 digitale bestanden op groot formaat zonder logo inbegrepen. 

Bij iedere hond extra (boven de 2 honden) komt er €35,- per hond bij. 

 

Hoeveel tijd een fotoshoot kost hangt helemaal van de hond af. De ene hond kan heel goed poseren, daarvoor kan ik in 20 minuten al heel veel gedaan hebben. Bij andere honden kost het soms anderhalf uur voordat we een paar goede foto’s hebben. Ik respecteer altijd het humeur van de hond. Zodra de hond het niet prettig vindt, proberen we een andere manier te vinden om de fotoshoot voort te zetten. Ook als ik merk dat een hond er helemaal klaar mee is, stoppen we de fotoshoot. We doen niets tegen de zin van de hond!

 


Puppyshoot

Je hebt een pup aangeschaft en bent helemaal in de wolken van de kleine gup! Hoe leuk is het om een mooie herinnering te hebben aan de lieve, schattige snuit voordat hij/zij groot is. Een puppyshoot kun je al boeken voor €85,-. Hierbij zijn 5 digitale bestanden op groot formaat zonder logo inbegrepen. De puppyshoot kan gedaan worden tot een leeftijd van 4 maanden (wacht niet te lang met boeken, de agenda loopt altijd snel vol). Ben je bang dat een puppy niet goed lukt omdat hij/zij nog niet luistert? Geen probleem! Met veel geduld een groot scala aan gekke piepgeluidjes krijg ik de meest onstuimige pups mooi vastgelegd!


Kattenshoot

NIEUW bij Pupparazzi fotografie: een kattenshoot! Let wel op dat op dit moment een kattenshoot alleen gedaan kan worden bij katten die (aan een tuigje) mee naar buiten kunnen. Zo kunnen we de shoot doen in bijvoorbeeld een parkje in de buurt. Of we houden het stoer en industrieel en gaan gewoon de stad in! 

Een kattenshoot is nu verkrijgbaar voor €75,- waarbij 5 digitale bestanden inbegrepen zijn. Wil je meerdere katten laten fotograferen? Informeer dan even naar de mogelijkheden. 


overige dieren

Heb jij een ander huisdier waarvan je graag een blijvende herinnering zou willen hebben? Informeer dan even naar de mogelijkheden. Ook knaagdieren, konijnen, vogels, schildpadden, fretten of andere huisdieren wil ik graag in mijn portfolio toevoegen. 

De prijs voor deze shoots is altijd in overleg. 
Nestshoot

Wat is er leuker dan een nest puppy’s te fotograferen? Heb je hier interesse in? Wacht dan niet te lang met het plannen van de shoot. Voor je het weet zijn ze groot, en wellicht al de deur uit.

Een nestshoot kan het beste gedaan worden als de pups 4 a 5 weken oud zijn. Het fijnst is om de shoot buiten te doen (dit kan eventueel al in eigen tuin als dat mogelijk is). Dit alles gaat in overleg!

Het tarief voor een nestshoot is €150,-. Hierbij zijn alle foto's digitaal inbegrepen. Het aantal foto's zal variëren tussen de 15 en 30 foto's.

 


Kadobon

Ben je op zoek naar een kadobon? Deze zijn ook bij mij verkrijgbaar. Altijd leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag, moederdag/vaderdag of de feestdagen. Een kadobon is verkrijgbaar vanaf een bedrag van €10,- en is één jaar geldig. Informeer naar de mogelijkheden. 

 


nabestellen

Bij iedere fotoshoot zit een vast aantal digitale bestanden bij. Je kunt voor €10,- per digitaal bestand altijd extra foto’s bijbestellen. Handig voor als je bijvoorbeeld niet kunt kiezen tussen de foto’s. Let op! Tot op heden is het alleen mogelijk om digitale bestanden te bestellen. Ik kan zelf nog niet zorgen voor fotoafdrukken of vergrotingen!