diensten

fotoshoot hond

€75,- (fotoshoot voor 1  hond). Hierbij zijn 5 digitale bestanden op groot formaat zonder logo inbegrepen. 

€100,- (fotoshoot voor 2 honden). Hierbij zijn 6 digitale bestanden op groot formaat zonder logo inbegrepen. 

€120,- (fotoshoot voor 3 honden). Hierbij zijn 8 digitale bestanden op groot formaat zonder logo inbegrepen.

 

Hoeveel tijd een fotoshoot kost hangt helemaal van de hond af. De ene hond kan heel goed poseren, daarvoor kan ik in 20 minuten al heel veel gedaan hebben. Bij andere honden kost het soms anderhalf uur voordat we een paar goede foto’s hebben. Ik respecteer altijd het humeur van de hond. Zodra de hond het niet prettig vindt, proberen we een andere manier te vinden om de fotoshoot voort te zetten. Ook als ik merk dat een hond er helemaal klaar mee is, stoppen we de fotoshoot. We doen niets tegen de zin van de hond!

 


Puppyshoot

Je hebt een pup aangeschaft en bent helemaal in de wolken van de kleine gup! Hoe leuk is het om een mooie herinnering te hebben aan de lieve, schattige snuit voordat hij/zij groot is. Een puppyshoot kun je al boeken voor €70,-. Hierbij zijn 5 digitale bestanden op groot formaat zonder logo inbegrepen. De puppyshoot kan gedaan worden tot een leeftijd van 4 maanden (wacht niet te lang met boeken, de agenda loopt altijd snel vol). Ben je bang dat een puppy niet goed lukt omdat hij/zij nog niet luistert? Geen probleem! Met veel geduld een groot scala aan gekke piepgeluidjes krijg ik de meest onstuimige pups mooi vastgelegd!


Kattenshoot

NIEUW bij Pupparazzi fotografie: een kattenshoot! Let wel op dat op dit moment een kattenshoot alleen gedaan kan worden bij katten die (aan een tuigje) mee naar buiten kunnen. Zo kunnen we de shoot doen in bijvoorbeeld een parkje in de buurt. Of we houden het stoer en industrieel en gaan gewoon de stad in! 

Een kattenshoot is nu verkrijgbaar voor €60,- waarbij 5 digitale bestanden inbegrepen zijn. Wil je meerdere katten laten fotograferen? Informeer dan even naar de mogelijkheden. 


overige dieren

Heb jij een ander huisdier waarvan je graag een blijvende herinnering zou willen hebben? Informeer dan even naar de mogelijkheden. Ook knaagdieren, konijnen, vogels, schildpadden, fretten of andere huisdieren wil ik graag in mijn portfolio toevoegen. 

De prijs voor deze shoots is altijd in overleg. 


BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Heb jij een bedrijf wat met honden te maken heeft? Of heb je een hond die vaak aanwezig is binnen een bedrijf? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Dit kan variëren van een uitlaatservice, tot gedragsdeskundige, trimsalon of je hebt bijvoorbeeld een kwekerij of ander bedrijf waar jouw hond echt kind aan huis is. 


VEULENSHOOT

Wat is er schattiger dan een pasgeboren veulentje laten vastleggen? Of je het veulentje nu wel zelf of niet gaat houden, die herinneringen moet je vastleggen. Voordat je het weet zijn ze groot. 

Het tarief voor een veulenshoot is €75,- waarbij 5 bestanden digitaal zijn inbegrepen. Een veulenshoot kan worden gedaan tot een leeftijd van 4 maanden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTOSHOOT PAARD

Paardenfotografie is een redelijk 'nieuwe tak' die ik heb toegevoegd aan mijn diensten. Je kunt twee verschillende pakketten doen bij Pupparazzi fotografie. De eerste is een shoot waarin alléén foto's van het paard (of paarden) worden gemaakt.

Voor één paard is een shoot €80,- waarbij 5 digitale bestanden zijn inbegrepen. Voor twee paarden geldt een tarief van €95,- waarbij 6 digitale bestanden zijn inbegrepen. Meerdere paarden in een shoot kan, dan gaat het tarief even in overleg. 

De prijzen zijn altijd exclusief eventuele reiskosten die moeten worden gemaakt voor de locatie. Ook de locatie gaat altijd in overleg, aangezien er veel ruimte moet zijn om tot de mooiste foto's te kunnen komen. 

 

 

 

 

 

 


FOTOSHOOT JIJ & JE PAARD

Jij & je paard zorgt voor een fotoshoot op maat. De band tussen paard en eigenaar is vaak heel bijzonder, valt niet in woorden uit te drukken. Maar wél in beelden! Wil jij graag de band tussen jullie vast laten leggen? Dan ben je bij Pupparazzi fotografie aan het juiste adres. Ik zorg voor sfeervolle beelden tussen jullie samen. Ik geef van tevoren tips over de juist kleding en samen kiezen we een bijpassende locatie, zodat alles aan het plaatje straks klopt. 

Houdt er wel rekening mee dat het handig is om een assistent mee te nemen, je hebt tijdens deze shoot zelf vaak je handen vol. 

Het tarief voor deze shoot is €90,- welke geldt voor één paard (of pony). Er zijn dan 8 digitale bestanden inbegrepen.

 

Heb je meerdere paarden? Dan overleggen we samen de mogelijkheden. 

 

 

 

 

Nestshoot

Wat is er leuker dan een nest puppy’s te fotograferen? Heb je hier interesse in? Wacht dan niet te lang met het plannen van de shoot. Voor je het weet zijn ze groot, en wellicht al de deur uit.

Een nestshoot kan het beste gedaan worden als de pups 4 a 5 weken oud zijn. Het fijnst is om de shoot buiten te doen (dit kan eventueel al in eigen tuin als dat mogelijk is). Dit alles gaat in overleg!

Het tarief voor een nestshoot is €85,-. Hierbij zijn 5 digitale bestanden op groot formaat inbegrepen.

 


Kadobon

Ben je op zoek naar een kadobon? Deze zijn ook bij mij verkrijgbaar. Altijd leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag, moederdag/vaderdag of de feestdagen. Een kadobon is verkrijgbaar vanaf een bedrag van €10,- en is één jaar geldig. Informeer naar de mogelijkheden. 

 


nabestellen

Bij iedere fotoshoot zit een vast aantal digitale bestanden bij. Je kunt voor €10,- per digitaal bestand altijd extra foto’s bijbestellen. Handig voor als je bijvoorbeeld niet kunt kiezen tussen de foto’s. Let op! Tot op heden is het alleen mogelijk om digitale bestanden te bestellen. Ik kan zelf nog niet zorgen voor fotoafdrukken of vergrotingen!