Fulltime fotograaf
01. februari 2022
Alweer 4 maanden mag ik mezelf officieel fulltime hondenfotograaf noemen. Hoe is dat zo gekomen? En hoe bevalt het om fulltime hondenfotograaf te zijn? Lees er alles over in deze blog!

Let's go on an adventure!
25. januari 2022
In november 2021 ben ik samen met mijn collega Mandy van Esch (Best Buddy Fotografie) op reis geweest naar Duitsland. Graag neem ik jullie even mee!

Long time no see!
18. januari 2022
Tijd voor een update!

The Last Goodbye
14. april 2021
Het hebben van een hond is geweldig! Maar zoals je vooraf weet, komt er altijd ergens een einde aan een mooi tijdperk. Het maken van dierbare herinneringen is heel belangrijk, zeker in de laatste fase. Daarom heb ik in mijn producten ook de afscheidsshoot toegevoegd.

The Magic of Light
11. maart 2021
Het beste moment voor een fotoshoot is bij zonsopkomst of zonsondergang. Waarom? Ik leg het jullie uit in deze BLOG!

Ook katten staan model!
02. maart 2021
Vaak krijg ik de vraag of ik echt alleen honden fotografeer. Ja, voornamelijk wel.. Máár.. Ook andere kleine huisdieren zijn van harte welkom! Zoals bijvoorbeeld katten!

Puppy alarm!
19. januari 2021
Puppies: het beste medicijn voor iedereen op ieder moment. Het werkt tegen ieder kwaaltje en het brengt automatisch een glimlach op je gezicht. Oke, nu geldt dat voor mij wel voor alle honden van alle leeftijden, maar puppies zijn natuurlijk übercute!

Before - After
04. januari 2021
De shoot is geweest.. En dan? Ja dan komt voor mij nóg een leuk deel van de shoot; het nabewerken. In deze BLOG leg ik jullie uit waarom dat zo belangrijk (en leuk) is.

The Beginning
01. januari 2021
Tja, hondenfotograaf. Hoe kom je erop?! Vaak krijg ik de vraag hoe het balletje is gaan rollen van mijn bedrijf. Vandaar dat ik jullie daar in deze blog meeneem in de ‘geboorte’ van Pupparazzi fotografie!

Hallo BLOG!
28. december 2020
Toch lastig; hoe begin je eigenlijk zo'n BLOG? Ik heb ervoor gekozen om jullie eerst eens uitgebreid kennis te laten maken met het 'huismodel' Kenzi!