14. april 2021
The Last Goodbye
Het hebben van een hond is geweldig! Maar zoals je vooraf weet, komt er altijd ergens een einde aan een mooi tijdperk. Het maken van dierbare herinneringen is heel belangrijk, zeker in de laatste fase. Daarom heb ik in mijn producten ook de afscheidsshoot toegevoegd.
11. maart 2021
The Magic of Light
Het beste moment voor een fotoshoot is bij zonsopkomst of zonsondergang. Waarom? Ik leg het jullie uit in deze BLOG!
02. maart 2021
Ook katten staan model!
Vaak krijg ik de vraag of ik echt alleen honden fotografeer. Ja, voornamelijk wel.. Máár.. Ook andere kleine huisdieren zijn van harte welkom! Zoals bijvoorbeeld katten!
19. januari 2021
Puppy alarm!
Puppies: het beste medicijn voor iedereen op ieder moment. Het werkt tegen ieder kwaaltje en het brengt automatisch een glimlach op je gezicht. Oke, nu geldt dat voor mij wel voor alle honden van alle leeftijden, maar puppies zijn natuurlijk übercute!
04. januari 2021
Before - After
De shoot is geweest.. En dan? Ja dan komt voor mij nóg een leuk deel van de shoot; het nabewerken. In deze BLOG leg ik jullie uit waarom dat zo belangrijk (en leuk) is.
01. januari 2021
The Beginning
Tja, hondenfotograaf. Hoe kom je erop?! Vaak krijg ik de vraag hoe het balletje is gaan rollen van mijn bedrijf. Vandaar dat ik jullie daar in deze blog meeneem in de ‘geboorte’ van Pupparazzi fotografie!
28. december 2020
Hallo BLOG!
Toch lastig; hoe begin je eigenlijk zo'n BLOG? Ik heb ervoor gekozen om jullie eerst eens uitgebreid kennis te laten maken met het 'huismodel' Kenzi!