Algemene voorwaarden Pupparazzi fotografie

Selectie

De fotograaf beslist na de shoot welke foto’s er worden nabewerkt en getoond. Uiteraard wordt er overlegd met de klant wat voor soort foto’s er gemaakt zullen worden. Maar uiteindelijk is het afhankelijk van verschillende factoren of een bepaalde foto gemaakt kan worden.

 

Logo

Na de shoot krijg je de foto’s digitaal aangeleverd middels een online fotoalbum. Hierin kun je een keuze maken van welke foto's je precies wilt hebben. Als je een keuze hebt gemaakt krijg je deze foto's zowel met als zonder logo doorgestuurd. De foto's met logo zijn speciaal gemaakt voor social media. Dat wil zeggen dat de foto’s verkleind zijn. Deze foto’s zijn allemaal voorzien van het logo van Pupparazzi fotografie. Het is nooit toegestaan om dit logo zelf te verwijderen!

 

Social media

De foto’s die je van de shoot wil gebruiken op social media of op andere plaatsen op het web, dienen voorzien te zijn van het logo van Pupparazzi fotografie. Het is niet toegestaan om foto’s voor social media zelf aan te passen, bij te snijden of hier een filter op te zetten. Alleen de originele bestanden mogen hiervoor worden gebruikt. Het benoemen (taggen of inchecken) op social media wordt zeer op prijs gesteld.

 

Afdrukken of vergroten

Na de shoot mag je een aantal foto’s uitkiezen die je digitaal krijgt doorgestuurd, waarbij ook het logo door Pupparazzi fotografie wordt verwijderd. Deze foto’s zijn te gebruiken voor afdrukken en/of vergrotingen. Let op! Deze afdrukken en/of vergrotingen mogen alléén voor eigen gebruik worden gemaakt. De foto’s die door Pupparazzi fotografie zijn gemaakt, mogen nooit worden doorgespeeld aan derden zonder toestemming!

De klant mag zelf bepalen waar de foto’s worden vergroot of afgedrukt. Echter, Pupparazzi fotografie is niet aansprakelijk voor eventueel kleurverandering/kwaliteitsvermindering van de afdrukken.

 

Nabestellen

Het is mogelijk om meer foto’s bij bestellen voor bijvoorbeeld afdrukken en/of vergrotingen. Het nabestellen kan binnen 2 maanden na ontvangst van de foto’s. Later is een nabestelling helaas niet meer mogelijk.

 

Bewerking

De foto’s gemaakt door Pupparazzi fotografie mogen nooit door de klant zelf worden bewerkt. Als je vragen hebt over de bewerking, of je zou een foto graag anders zien, mag je dit aangeven. Pupparazzi fotografie zal dan zorgen voor een nieuwe of andere bewerking.

 

Promotie doeleinden

Pupparazzi fotografie heeft ten alle tijden het recht om de foto’s te gebruiken voor promotie doeleinden. Denk hierbij aan verschillende manieren van social media, maar ook bijvoorbeeld voor een advertentie, fotoproducten of visitekaartjes/posters en dergelijke. Foto’s van personen worden niet zonder toestemming gebruikt, alleen foto’s van enkel de hond(en). Wil je dat jullie hond hier niét voor gebruikt wordt, geef dit dan na de shoot duidelijk aan.

De foto’s die door Pupparazzi fotografie worden gemaakt, mogen door de klant zelf niét zomaar als promotie worden gebruikt. Dit mag enkel na overleg met Pupparazzi fotografie.

 

Eigen risico

Pupparazzi fotografie is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de hond tijdens de shoot. Een fotoshoot is geheel op eigen risico. Ook na de bestelde foto’s is het bewaren van deze foto’s op eigen risico. Zodra  de foto’s goed in ontvangst zijn genomen, kunt u de foto’s binnen 2 maanden opnieuw aanvragen wanneer er toch iets mis gegaan is. Later kan dit niet.