The Beginning

Mijn liefde voor honden bestaat eigenlijk mijn hele leven al. Van jongs af aan was ik altijd al hondengek, en wilde ik met iedere hond kroelen die ik tegenkwam. Ik ben dan ook van huis uit opgegroeid met honden (thank god!). Mijn liefde voor fotografie kwam wat later. Ik heb fotografie altijd al mooi gevonden, maar er nooit bewust iets mee gedaan. Toen ik in 2014 mijn eerste spiegelreflexcamera kreeg (zodat ik op vakantie mooiere en betere kiekjes kon maken) wilde ik natuurlijk even een beetje uittesten hoe zo’n ding werkt. Goh, waar zou ik dat eens op uitttesten? Nou dat was niet zo moeilijk. Timo, de Beagle van mijn ouders, was de sjaak! Het modellenwerk is niet helemaal zijn ding, maargoed.. De eerste foto die ik van Timo heb gemaakt plaats ik dus bij deze blog (met enige schaamte, MY GOD wat is er – goddank – veel veranderd in de afgelopen 6 jaar). Omdat Timo niet altijd mee wilde werken, en ik toch mijn camera wat beter wilde leren kennen, én ik gek was op honden, ging ik ook oefenen op de hond van mijn familie, vrienden, buren, collega’s en kennissen. Al snel merkte ik dat ik dit écht heel leuk vond en hierin verder wilde gaan. Dus ik bedacht me dat ik een 'bedrijfsnaam' wilde bedenken zodat ik alvast een Facebookpagina aan kon maken om de foto's daar te kunnen delen. Na wat inspiratie opgedaan te hebben kwam de naam Pupparazzi voorbij. Blijkbaar was deze naar in Amerika al in gebruik, maar ik kreeg deze naam niet uit mijn hoofd. Daarom heb ik toch besloten deze naam te gaan gebruiken, waar ik nog steeds geen moment spijt van heb gehad.

Ondertussen was ik al een beetje aan het koekeloeren naar collega fotografen, en WAUW wat vond ik dát gaaf zeg! Die resultaten wilde ik ook bereiken! Dus ben ik gestart met diverse cursussen en workshops (wel meteen gericht op hondenfotografie) om me hierin verder te verdiepen. Inmiddels, 6 jaar later, ben ik écht veel bezig met mijn eigen bedrijf, heb ik het heel druk met shoots en blijf ik mezelf ontwikkelen.